SKAB RESULTATER

Få indsigt i hvordan din tandklinik kan boostes til den succes du ønsker

SKAL DET VIRKELIG VÆRE SÅDAN HER?

Hos Hatt Consulting ved vi, at tandlæger altid ønsker deres patienter det bedste.

 

Ingen tandlæge vi kender, har et ønske om at skade deres patienter. Ligesom vi heller ikke har mødt nogen tandlæger, der udelukkende arbejder for at tjene så mange penge som muligt. 

Derimod kender vi mange tandlæger, der dagligt stræber efter, at levere den bedste behandling til alle deres patienter. I vores arbejde med at optimere tandklinikker, oplever vi, hvordan faglighed går forud for alt andet.

 

Offentlige myndigheders nidkære krav om dokumentation, kontrol og prissætning, kvæler flere og flere tandklinikkers muligheder for at levere det, som alle tandlæger drømmer om: Den bedste behandling. 

 

Journalisters og statslige institutioners ensidige fokus på pris, har gennem årene lagt et massivt pres på tandlægernes produktivitet. Dette risikerer, at være til skade for kvaliteten i den tandpleje patienterne modtager. 

 

Det må stoppe nu! 

Vi arbejder på, at ændre denne udvikling. 

Fra nyuddannet til pension - hjælper vi dig med at nå dine drømme

COAHCING

Succes giver nye udfordringer. Lad vores erfarne team hjælpe dig med at accellerere din klinik

VÆKST

Træningsprogrammer der forbedrer din bundlinje og lærer dig innovative nye metoder til at multiplicere din egen værdi

RESULTATER

Få værktøjerne til at løfte din klinik til sit maksimale potentiale

Guide til alt du har behov for at vide om lønsom klinikdrift.

TANDLÆGE
Få en blomstrende profitabel praksis
TEAM
Selvsikre og kompetente medarbejdere 

SÅDAN ØGER VI DIN KLINIKS OVERSKUD

Ved konsekvent at fokusere på salg, vækst og værdi

De fleste rådgivere  fokuserer på enten ledelse eller markedsføring. Aldrig hele værdikæden, fra patientens første kontakt, til behandlingen er overstået og patienten henviser andre patienter til klinikken. 

Vi er et performance team, der gør 1 investeret krone til 3 kroner for dig. 

Nedenfor ser du de services vi er kendt for.

01

SALG

Vi træner dig og dit team, så alle kommunikerer med henblik på at udøve indflydelse på patienternes valg af behandling. Altid til patientens bedste. 

02

VÆKST

Du bliver trænet i anvendt ledelse mens vi hjælper dig med at udvikle et high performance team. Dit team rykker klinikken mod din drøm. I behøver ikke længere arbejde så meget for at tjene mere.

03

VÆRDI

Din klinik tiltrækker patienter, der passer optimalt til dig, fordi de hører historier om klinikken, der er i overenstemmelse med deres egne værdier. Når de træder ind og mødes af dig og dit team, er oplevelsen i klinikken i overenstemmelse med alt hvad de har hørt.

Set retningen

Dit liv forandrer sig hele tiden og dine behov og mål forandrer sig med dem. For at opnå dine drømme og mål, er det vigtigt du har ressourcer nok og bevæger dig i den rigtige retning.

Derfor er det er vigtigt, at starte med at arbejde med en konsulent, der kan hjælpe dig hurtigere mod målet.

Tag et kig på siderne her. Forhåbentligt kan de inspirere dig til at få en endnu bedre klinik, der er sjov og behagelig at arbejde i og som giver dig friheden til at leve det liv du ønsker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende.

Hvorfor vælge

HATT CONSULTING

Det betyder noget, men ikke alt, hvor mange store cases du og dit team udfører. Dit team har brug for en klar retning og de rigtige systemer for at være produktive og rentable. 

Hvis der er revner i lederskabet, eller en defekt værdiskabende strategi, vil selv de bedste salgskompetencer ikke være i stand til at kompensere for manglerne og skabe en rentabel praksis. I sådanne tilfælde veksles ingen af dine anstrengelser til kontanter i banken. Du risikerer bare at smide alle dine hårdt tjente penge ud.

Vi bruger tid med dig, på at finde frem til kernen af hvordan din virksomhed fungerer bedst. Sammen med dig, finder vi frem til hvilke patienter, der er dine drømmepatienter og hvordan du mest effektivt tiltrækker og behandler flere af samme slags. Uanset hvor i landet du befinder dig kan vi hjælpe dig med den rette strategi. 

 

Sammen med dig arbejder vi på, at opbygge en kraftfuld ledelse, der understøttes af logiske systemer, som alle i teamet følger, fordi de giver mening og passer til medarbejdernes adfærd. Vi udarbejder og træner dit team i en unik serviceprotokol, der guider dine patienter gennem oplevelsen i klinikken, på en måde så din klinik giver patienterne en fantastisk oplevelse af værdi. Hele teamet bliver trænet i at kommunikere med patienterne på en måde, der øger patienternes lyst til at få udført den optimale behandling hos dig.

 

Men det er ikke alt. Når klinikken er optimeret internt, rådgiver vi dig, så du får den mest effektive markedsføringsstrategi, der får nye drømmepatienter til at strømme til klinikken, måned efter måned, for at få dig til at udføre deres tandbehandling. 

Med andre ord, får du færre bekymringer og mere tid til at nyde livet og tiden med din familie.

 

STIL OS ET SPØRGSMÅL - DET KOSTER IKKE NOGET

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon