GO DIGITAL

Din guide i den digitale jungle

GO DIGITAL

Hvor starter vi og hvor slutter det?

Dette kursus er til dig, der ikke har et komplet overblik over hvilken retning du ønsker din klinik skal bevæge sig. Hvis du er i tvivl om hvilke teknologier du skal implementere og hvad konsekvenser dine ønsker/valg medfører vil du få talrige eksempler fra eksperter og en kollega, der har prøvet det meste. Vi giver dig indsigt i hvad der sker på den globale digitale scene, både "on stage" og "Backstage"

Basics

Klinikkens infrastruktur

Server behov og hardware/software vedligeholdelse. En objektiv vurdering i forhold til de ønsker du har til din kliniks digitaliseringsgrad. Vi ser på Backup inhouse eller hos ekstern leverandør? Hvilke krav er der til backup af dine data i fht. GDPR? Hvad skal klinikken forvente en digital infrastruktur koster årligt? Hvordan indarbejdes denne ekstra omkostning i klinikken?

Trådløse netværk

Hvor meget og hvordan? Kan det trådløse netværk erstatte et kablet? Hvilke typiske problemer og løsninger er der med de trådløse net? Kræver et trådløst net vedligeholdelse af software/hardware? Hvordan ser det ud med sikkerhed og GDPR ved trådløse forbindelser. Er de sikre nok til at flytte rundt med personfølsomme sundhedsdata? 

Røntgen, fotos & video

Hvordan sikrer jeg mig mine data flyder optimalt internt i klinikken? Hvordan overfører jeg data så nemt som muligt fra de forskellige enheder? Skal jeg også til at tænke på video/levende billeder i fremtiden? Hvordan skal jeg håndtere disse data? ​Hvordan håndterer jeg video til præsentationer og DSD?

IO scanner

Hvor står vi i dag? Kan det betale sig og hvor nemt/vanskeligt er det, at integrere i klinikken? Har du en infrastruktur, der understøtter IO scan? Hvad kan du bruge scanneren til?

Lukkede og åbne systemer - hvad betyder det og er der noget du skal være opmærksom på?

 

Behandlingsplanlægning i den digitale tidsalder. Muligheder for outsourcing: - Design - treatment planning service - Produktion af aligners, protetik, guideskinner, osv. - Digital monitorering (Orto: Dentogo, Slid, etc.)

Fræsere og 3D print

Hvad kan vi og hvor ligger begrænsningerne? Kan det betale sig i din klinik? Vi ser på økonomien i 2 forskellige modeller. Hvordan skal dit workflow sættes op for at få det til at virke? Hvor lang tid tager det at implementere, inkl. træning af personalet? 

CBCT

Hvad kan du opnå med 3D røntgen i klinikken? Hvornår er din klinik klar til 3D røntgen? Hvornår kan det betale sig at investere i 3D røntgen? Hvad skal du være opmærksom på i valget af 3D røntgen apparat? Guidet- og navigeret kirurgi - hvorfor, hvornår og hvordan?

Bøvlet med diagnostik - hvad kan du gøre i dag og hvordan ser den nærmeste fremtid ud med AI?

Markedsføring

Muligheder ved at anvende teknologi i sin branding. Kan teknologi i klinikken alene være med til at tiltrække nye og spændende kunder? Hvad er patienternes forventning, nu og i fremtiden? Kundesegmenter og deres forventninger. Muligheder på SoMe (sociale medier) indenfor lovens rammer. Hjemmesider, landing pages og Google - hvad skal du tænke på og hvordan skal du agere i hht. hertil? Muligheder for cool patientkommunikation med online robotter, der giver klinikken et brand boost. 

Kurset udføres i samarbejde med sponsorer fra industrien. 

Dato: 28. November 2019

Sted: København Centrum

Antal deltagere: Max. 15

Pris: 3.895,- dkr inkl. moms, materialer og forplejning. 

INSTRUKTØR

Jesper Hatt

Tandlæge & Coach

- Klinikejer gennem 12 år

- International key opinionleader KaVo

- Hands-on klinisk underviser i "comprehensive dentistry"

- Passioneret omkring salg og markedsføring

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon