POWER PRACTICE

Du koncentrerer dig om dine patienter - vi fokuserer på driften

Hvorfor?

Forandringer tager tid og ressourcer.

Hvor mange gange har du ikke prøvet at gennemføre en forandring i klinikken, der ikke blev til noget? 

Derfor tilbyder vi, at hjælpe dig med at gennemføre de forandringer du ønsker. Vi rådgiver dig i fht. prioritering og implementerings rækkefølger indenfor: Salg, drift og branding. 

Du får tildelt en coach, der guider dig i den tid du ønsker at gøre brug af vores service. Vi kommer i klinikken og gennemfører hands-on træning og følger op. Dels i klinikken men også via online power møder. 

Du kan også nøjes med at benytte dig af udvalgte elementer af vores services. Valget er dig. 

Kontakt os i dag og snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine drømme. 

Step 1

Kendskab

Det hele handler om DIG!

Under vores første møde, afklarer vi hvilke ønsker du har og hvor du står i forhold til at indfri disse. 

Vi lærer hinanden bedre at kende over en kop kaffe. Du giver os et billede af din vision og vi giver dig et indblik i hvordan vi arbejder. Vi viser dig hvilke muligheder du har for at nå dine drømme.

Step 2

Planlægning

Vi udarbejder en realistisk plan for dig. Det er vitalt for os, at inddrage dig i planlægningsfasen. Kun på den måde kan vi sikre os, at planen er 100% tilpasset dine ønsker og rammer. Vi udfordrer dig og giver kompetent modspil i planlægningsfasen. Du beslutter hvordan din klinik skal udvikle sig og i hvilket omfang vi skal hjælpe dig. 

Step 3

Realisering

Nu er det tid til handling. 

Planen skal realiseres. Undervejs i implementeringsfasen retter vi detaljer til med fokus på de mål, vi i fællesskab har sat os, da vi udarbejdede planen. Implementering er altid den vanskeligste proces. Derfor kommer du aldrig til at stå alene. Vi hjælper dig skridt for skridt mod målet, så du opnår din egen "power practice". 

Step 4

succes

Findes der noget bedre, end at nyde frugterne af sit arbejde. De første succeser viser sig hurtigt. Vi vil dog ikke hvile på laurbærrene. Du vil blive overrasket over hvad der er muligt. Som uafhængige rådgivere med årelange erfaringer indenfor tandlægebranchen, har vi oplevet en del. Vi erkender, at intet er umuligt. 

 

Det typiske power practice forløb strækker sig over 6-24 måneder.

Pris fra: 9.500,- dkr. inkl. moms.  

1 times gratis telefonisk rådgivning

Vi forærer 1 time af vores tid til dig - kontakt os i dag og få 1 times gratis rådgivning med vores chefkonsulent

Hatt Consulting GmbH

www.smiledesign.dk

Bernerstrasse 11

5400 Baden

CH

  • Facebook