• Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon

ØKONOMISK SUCCES

Hvis du ikke kan sælge den optimale behandling, går det ud over din patients sundhed og din kliniks økonomi. Du får ikke brugt de kompetencer du har arbejdet så hårdt på at opbygge. Ofte er det dog nemt at gøre noget ved.

UNFAIR FORDEL

Giver dig ubegrænsede vækstmuligheder.

Det er meningsløst at tiltrække flere kunder til din tandklinik, hvis du har vanskeligt ved, at nå at behandle dine eksisterende patienter.

High performance klinikker i ind- og udland, har tiltro til, at vi kan hjælpe dem med, at konvertere flere eksisterende patienter til at acceptere den helhedsorienterede behandlingsplan de har behov for. 

Vi bedømmer succesen af vores samarbejde med dig på, hvor meget overskud og værdi vi bibringer din virksomhed. Når vi rådgiver dig, viser vi dig nøjagtigt, hvad de næste tre trin er, der skal til for at maksimere fortjenesten med det samme.

KOMPRIMER ÅRTIER TIL FÅ DAGE

og find vejen til optimale behandlinger

Over de sidste 15 år,  har vi gennemtestet adskillige metoder til at få større indflydelse på patienternes valg af behandling. Dén ene faktor med størst betydning for salg af optimale behandlinger, ligger i din evne til at skabe fantastiske relationer til dine patiententer. Det er ikke nødvendigt at opbygge relationer over en 10 årig periode, for at kunne opnå patientens tillid. Det kan gøres i løbet af en enkelt konsultation.

Vi træner dig til at opnå en relation så pris ikke betyder så meget. Dine patienter forstår værdien i dine anbefalinger og betaler dig en fair pris med glæde. 

ETISK SALGSTRÆNING = BEDRE BEHANDLINGER

En win-win situation for alle involverede parter.

BEDRE ØKONOMI

Når patienterne har fået den rigtige behandling, forlader de klinikken og fortæller deres venner og bekendte om deres fantastiske oplevelse og hvorfor det har været alle pengene værd, at investere i optimal tandbehandling hos dig. 

MINDRE STRESS

Klinikkens generelle stressniveau falder når du udfører helhedsorienterede behandlinger. Økonomien bliver bedre og dit behov for at bruge timer ved stolen mindskes. Du tager igen på arbejde fordi du har lyst. 

LAVER DU OFTE KUN EN KRONE AD GANGEN?

De fleste patienter drømmer om én tid, til at få lavet alt hvad der skal laves ved tænderne. Hvis du tilbyder dine patienter helhedsorienteret behandling, der kan udføres over få konsultationer, tilfører du patienterne større værdi.

Du kan lære mere om patientkommunikation, der fører til salg af helhedsorienterede behandlinger, på vores blog, kurser, in-house træning i din klinik og i vores VIP practice accelleration program

Alternativt kan du tage direkte kontakt til os, via nedenstående formular.

NÅR HELE TEAMET ARBEJDER SAMMEN

Opnår du hurtigere succes

MERE FRIHED

Dit teams ejerskab for klinikken er direkte relateret til din evne til at holde fri. Forestil dig, at kunne tage væk fra klinikken i 3 måneder uden at skulle bekymre dig om noget som helst i klinikken. Når du kommer tilbage, har dit personale drevet klinikken, som om du var til stede. 

STØRRE OVERSKUD

Når dit team arbejder sammen om at nå dine mål og visioner, opnår klinikken hurtigere et større overskud. Ikke blot et finansielt overskud, men også et mentalt overskud. Det giver ro, for dig, dit team og dine patienter og påvirker klinikkens brand i en positiv retning. 

1 times gratis telefonisk rådgivning

Vi forærer 1 time af vores tid til dig - kontakt os i dag og få 1 times gratis rådgivning med vores chefkonsulent