• Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon

KLINISK SUCCES

Hvis dine patienter fravælger den optimale behandling, går det ud over dine patienters sundhed. Du får ikke brugt de kompetencer du har brugt tid og penge på at opbygge og det får en negativ effekt på klinikkens økonomi. 

 

Det er dog nemt at gøre noget ved.

UNFAIR FORDEL

Giver dig ubegrænsede vækstmuligheder.

Helt almindelige klinikker i ind- og udland, har tiltro til, at vi kan hjælpe dem med, at få flere patienter til at acceptere den behandling de har behov for. 

 

Når vi rådgiver dig, viser vi dig nøjagtigt, hvad du skal gøre, for at maksimere fortjenesten med det samme.

Vi møder ofte et ønske om, at tiltrække flere nye patienter. Det er bare meningsløst, hvis ikke klinikken formår, at sælge den optimale behandling til de patienter, der træder ind af døren.

 

Hvis du først bliver god til at kommunikere så patienterne siger "ja tak" til behandling, får du en unfair fordel i forhold til alle dine konkurrenter. Patienternes accept af behandling,  er nøglen til sunde og glade patienter, til at få brugt dine kompetencer og til finansiel succes.

KOMPRIMER ÅRTIER TIL FÅ DAGE

og find vejen til optimale behandlinger

Dén ene faktor med størst betydning for salg af optimale behandlinger, ligger i din evne til at skabe fantastiske relationer til dine patiententer. Det er ikke nødvendigt at opbygge relationer over en 10 årig periode, for at kunne opnå patientens tillid. Det kan gøres i løbet af en enkelt konsultation.

Over de sidste 15 år,  har vi gennemtestet og forfinet adskillige metoder til at få større indflydelse på patienternes valg af behandling.

Vi kan hjælpe dig med at kommunikere med dine patienter, så dine patienter forstår værdien i dine anbefalinger, ønsker den optimale behandling og hvor prisen ikke er den afgørende faktor. 

ETISK SALGSTRÆNING = BEDRE BEHANDLINGER

En win-win situation for alle involverede parter.

BEDRE ØKONOMI

Når patienterne har fået den rigtige behandling, forlader de klinikken og fortæller deres venner og bekendte om deres fantastiske oplevelse og hvorfor det har været alle pengene værd, at investere i optimal tandbehandling hos dig. 

MINDRE STRESS

Klinikkens generelle stressniveau falder når du udfører helhedsorienterede behandlinger. Økonomien bliver bedre og dit behov for at bruge timer ved stolen mindskes. Du tager igen på arbejde fordi du har lyst. 

LAVER DU ÉN KRONE AD GANGEN?

De fleste patienter drømmer om én tid, til at få lavet alt hvad der skal laves ved tænderne. Hvis du tilbyder dine patienter helhedsorienteret behandling, hvor alt kan laves på kortest mulig tid, tilfører du patienterne større værdi. 

Du kan lære mere om patientkommunikation, der fører til salg af helhedsorienterede behandlinger, på vores blog, kurser, in-house træning i din klinik og i vores VIP practice accelleration program

Alternativt kan du sende en email til os og få svar på dine spørgsmål.

NÅR HELE TEAMET ARBEJDER SAMMEN

Opnår du hurtigere succes

MERE FRIHED

Dit teams ejerskab for klinikken er direkte relateret til din evne til at holde fri. Forestil dig, at kunne tage væk fra klinikken i 3 måneder uden at skulle bekymre dig om noget som helst i klinikken. Når du kommer tilbage, har dit personale drevet klinikken, som om du var til stede. 

STØRRE OVERSKUD

Når dit team arbejder sammen om at nå dine mål og visioner, opnår klinikken hurtigere et større overskud. Ikke blot et finansielt overskud, men også et mentalt overskud. Det giver ro, for dig, dit team og dine patienter og påvirker klinikkens brand i en positiv retning. 

1 times gratis telefonisk rådgivning

Vi forærer 1 time af vores tid til dig - kontakt os i dag og få 1 times gratis rådgivning med vores chefkonsulent