• Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon

SALGSKURSUS 1.0

For tandlæger med <5 års erfaring

ETISK SALG AF TANDPLEJE 1.0

Få flere patienter, der siger "ja tak" til behandling

Program: 

- Intro

- Tillidsvækkende kommunikation

- Overslag, der sælger

- Præsentationsteknik

- Betaling så det føles godt for alle

- Opfølgning på tilbud

- Implementering

- Evaluering

Dato: 16. januar 2020

Tid: 17.00-21.30

Sted: Bella Sky, Kbh.

Antal: Max 15 deltagere

Pris: 3.895,- dkr. inkl. moms, materialer og fuld forplejning. 

Beskrivelse

De færreste tandlæger bryder sig om at "sælge" behandling. 

På kurset arbejder vi med hvordan du bliver bedre til at formidle din viden til patienten, uden at det virker som et salg. Samtidig med at patienterne hyppigere vælger den optimale behandling. 

Hvis du kunne tænke dig en hverdag, hvor du ikke behøver at "sælge" behandling? Men hvor patienterne accepterer dit optimale behandlingsforslag. Også uden at være super fokuserede på prisen.

Så vil jeg anbefale dig, at deltage i dette kursus.

Tillidsvækkende kommunikation

Patienten skal føle du er mere interesseret i patienten end i noget andet. Hvordan vi opnår dette, arbejder vi intensivt med i starten. Du lærer hvordan du kan bruge 80/20 reglen i din kommunikation med patienten og hvordan dit kropssprog afslører om du er oprigtigt interesseret eller ej. Desuden lærer du at høre det der ikke bliver sagt med ord.  

Overslag der sælger

Hvornår kan du fremlægge din behandlingsplan? Der er bestemte faktorer, der kan guide dig til svaret. Vi giver dig værktøjer til at håndtere: pris, fit, personlighed og selverkendelse. Hvordan du kan tilrettelægge din præsentation så patienten hører hvad du siger og forholder sig til at skulle tage et valg med det samme. 

Præsentationsteknik

Hvordan skal du gennemføre din præsentation af din behandlingsplan? Hvornår har du patientens fulde opmærksomhed? Kan du præsentere dine anbefalinger, så patienten får lyst til at tage imod dit tilbud? Vi træner hvordan du kan gøre dette så effektivt, at du ikke bliver forsinket hos din næste patient.  

Priser & betaling

Vi arbejder med værdien af dit produkt og ser på hvordan vi kan påvirke opfattelsen af hvad der er dyrt og billigt. 

Du får guidelines til hvordan du kan fremlægge din pris så den virker fair. Der vil være case studies af hvilken rækkefølge du skal præsentere dine behandlingsplaner i for at få patienterne til selv at vælge den optimale behandling. 

Follow up

De fleste brancher, der arbejder med priser i samme niveau, som vores, har alle systemer til at følge op på deres tilbud. Har du et system, som gør dig i stand til at følge rettidigt op på de tilbud du giver? Vi træner metoder så de er til at implementere dagen derpå på under 5 daglige minutter. 

Implementering

Vi hjælper dig med en plan for at omsætte din viden når du kommer tilbage til klinikken. Hvis du vil gøre brug af alle dine faglige kompetencer, er det vigtigt du kan sælge dem først. Derfor fokuserer vi på hands-on træning af simple teknikker, så du føler dig klar til at implementere din nye viden dagen efter kurset. 

Hvor hurtigt vil du se din omsætning stige med 1 million eller mere? Dette og andre spørgsmål du måtte have, får du svar på under kurset. 

 

Skynd dig at booke din plads - der er kun 15 pladser

Tryk på linket herunder. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

INSTRUKTØR

Jesper Hatt

Tandlæge & Coach

- High performance klinikejer i 12 år

- International key opinionleader KaVo

- Hands-on klinisk underviser "comprehensive dentistry"