• Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon

SALGSKURSUS 2.0

For tandlæger med >5 års erfaring

Beskrivelse

Efter 5 år i praksis, har vi typisk opnået så meget erfaring, at der opstår et naturligt behov for at nå til "det næste niveau". Dette er et kursus for dig, der har mærket frustrationen ved at fremlægge en objektivt gennemarbejdet, behandlingsplan for en patient. For derefter at blive mødt med: 

a) "Det vil jeg lige tænke over" (Læs "nej tak")

b) "Kan det ikke gøres billigere?"

c) Et opkald fra en kollega, der ønsker journalen tilsendt 14 dage senere.

Hvis du synes flere af dine patienter har et behov for en større behandling. Men du har vanskeligt ved, at kommunikere på en måde, så patienterne accepterer din behandlingsplan. Så bør du tilmelde dig dette kursus. Du vil blive uddannet til at benytte etisk forsvarlige metoder til at give dine patienter lyst til, at investere i den behandling de har behov for.

 

 

Hands-on kommunikation

Vi arbejder primært med hands-on teknikker, da det øger sandsynligheden for at du kan bruge din viden, når du kommer tilbage til klinikken. Sammen med en makker tester og forbedrer du din evne til at lytte så patienten føler sig forstået. Du lærer hvordan du kan bruge 80/20 reglen i din kommunikation og hvordan du kan bruge dit kropssprog så du virker mere empatisk. 

Forberedelse af tilbud

Hvornår kan du fremlægge din behandlingsplan med det samme og hvornår skal du planlægge en ekstra konsultation? Hvordan skal du tilrettelægge din præsentation så patienten hører hvad du siger og forholder sig til at skulle tage et valg med det samme? Dét giver jeg dig konkrete værktøjer til at løse. 

Præsentation

Hvor, hvornår og hvordan skal du gennemføre din præsentation af din behandlingsplan? Kan du ændre nogle få ting i din egen klinik, så du får en større gennemslagskraft? Hvilket tidspunkt på dagen er det bedste tidspunkt for præsentationen? Hvem skal udføre præsentationen så den har størst mulig effekt? Vi ser på mulighederne og begrænsningerne og finder ud af hvordan din komfortzone kan bruges konstruktivt til at skabe tryghed. 

Priser & betaling

Vi arbejder med værdien af dit produkt og ser på hvordan vi kan arbejde dynamisk med opfattelsen af dyrt og billigt. 

Du får guidelines til hvordan du kan fremlægge din pris så den virker fair og så det bliver et spørgsmål om tid, frem for pris, hvornår patienten bliver behandlet af dig.

Follow up

De fleste brancher, der arbejder med priser i samme niveau, som vores, har alle systemer til at følge op på deres tilbud. Jeg giver dig 3 gode råd til at følge op og samtidig forbedre dit brand/image. Vi træner metoderne så de er til at implementere dagen derpå på under 5 minutter. 

Implementering

Hvordan skal du så omsætte din viden så den giver et maksimalt "return on investment" når du kommer tilbage til klinikken? Hvordan undgår du, at klinikassistenterne modarbejder din plan for implementering? Med hvilken hastighed skal du implementere de forskellige elementer? Hvor hurtigt vil du se din omsætning stige med 1 million eller mere? Alt dette og flere spørgsmål du måtte have, får du svar på. 

 

Skynd dig at booke din plads - der er kun 15 pladser

Tryk på linket herunder. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

SALGSKURSUS FOR TANDLÆGER 2.0

For dig, der ønsker flere kunder, der siger "ja tak" til behandling

Program: 

- Intro

- Hands-on kommunikation

- Forberedelse af tilbud

- Hands-on

- Præsentation

- Hands-on

- Priser & betaling

- Hands-on

- Follow up

- Implementering

- Evaluering

Sted: København

Tid: Kommer snart

Kursuspris: 3.895,- dkr.  Inkl. moms, materialer, middag og  drikkevarer.

Tilmeld dig i dag for at få én af de 15 pladser.

BESKRIVELSE

INSTRUKTØR

Jesper Hatt

Tandlæge & Coach

- Klinikejer gennem 12 år

- International key opinionleader KaVo

- Hands-on klinisk underviser i "comprehensive dentistry"

- Passioneret omkring salg og markedsføring

Til tandlæger med minimum 5 års erhvervserfaring, som ønsker at være blandt de kolleger, der formår at sælge flest optimale behandlinger. Kurset foregår i København Centr...
Salgskursus for tandlæger 2.0
Startede okt 31
kr3895