• Sort Facebook ikon
 • Sort LinkedIn ikon
 • Sort YouTube Icon

VÆKST

En forudsætning for succes er vækst. Vores metoder giver dig hurtigt resultater. Dit team bliver motiveret og tager ansvar for klinikken, så du ikke skal bekymre dig om alt. Klinikkens økonomi forbedres så du får friheden til at leve det liv du drømmer om.

HVAD ER DIN PLAN?

Det er muligt at finde unfair konkurrencefordele i alle brancher. 

Hvis du er træt af konkurrencen eller markedsvilkårene der hvor du aktuelt befinder dig. Så gør noget ved det. Du behøver ikke nødvendigvis flytte din klinik eller dig selv fysisk. En mental forandring kan gøre underværker. Sørg for at fokusere på mulighederne frem for begrænsningerne. 

Start med at være kreativ - skab din vision. Skriv den ned og begynd dagligt, at arbejde dig hen mod realiseringen af din drøm.

EJERSKAB

Det handler om lederskab - din måde at lede din klinik. 

De bedste ledere tager ansvar. Ikke kun for egne handlinger, men for ALLE handlinger i organisationen. Det er vigtigt du tager ansvaret for alt hvad der ikke går efter planen og giver dit team anerkendelsen for succeserne. 

Hvis dit team ikke når deres mål, er det fordi du ikke har instrueret dem korrekt, givet dem ressourcerne eller tiden til at kunne udføre opgaven. 

Først i det øjeblik du tager det fulde ansvar for klinikken, har du en chance for at opbygge en vinderteam. 

HØJERE OMSÆTNING

For at give dig den personlige frihed du fortjener, har du brug for: øget omsætning, styr på udgifterne, det bedste team og de rigtige systemer.

Det er vigtigt, at fokusere på hvordan du kan øge indtjeningen med en mindre personlig arbejdsindsats. Kun på den måde kommer din klinik i balance med dit privatliv.

 

Vi arbejder konstant på, at bringe dig i en situation hvor klinikken understøtter dit liv - ikke omvendt

STYR PÅ UDGIFTERNE

Hvis du har taget ejerskab af din ledelse, kan du roligt dele klinikkens tal med dit TEAM.

 

Klinikkens nøgletal er som en pointavle, hvor i kan aflæse jeres succes. Dit TEAM skal kende til tallene og vide hvilke de kan- og hvilke de ikke kan påvirke. 

Hvis du uddellegerer opgaver og slipper dit TEAM's kompetencer løs, med de rette forudsætninger, har du udgangspunktet for ultimativ succes. 

Vi viser dig step by step, hvordan du kan få et vinderteam, reducere udgifterne og øge klinikkens overskud, uden at du skal arbejde mere. 

BEDRE SYSTEMER

Effektiv klinikdrift handler i høj grad om systematik. Jo mindre du og dit TEAM skal koncentrere sig om en procedure, jo mere kan i koncentrere jer om det vigtigste i klinikken - Patienterne. 

Vi hjælper med at udvikle og implementere systemer for: 

 • Receptionen

 • Patientmodtagelse

 • Præsentation af behandling

 • Kliniske procedurer

 • Post op- og opfølgende procedurer

 • Klargøring af klinikker

 • Patienternes oplevelse

 • Branding & markedsføring

 • Etc.

Systemer skal være så simple, at alle kan lære dem på 5-10 minutter. Der er også systemer du med fordel kan outsource fra klinikken. Det er ofte billigere og mindre tidskrævende.

ANVENDT LEDELSE

Mindre teori, mere hands-on.

Vores erfaring er, at klinikejere har så mange opgaver i hverdagen, at adfærdsændringer skal være simple. Hvis du kun får teorien er det 95% sandsynligt, at du ikke får implementeret en forandring i klinikken. 


Hvis du vil have rolige dage med glade medarbejdere, der lever op til dine forventninger, vil træning med en coach forbedre din evne til at håndtere de specifikke ledelsesudfordringer, du står over for i hverdagen.

 

Vi træner først praktikken, derefter lærer du teorien. Vi ved, at dette er en omvendt tilgang i fht. til din akademiske baggrund. Det er bare mere effektivt, hvis du skal opleve en varig forbedring.

Dine evner som leder er afgørende for din succes

Har du en vinders mentalitet?


En dygtig fysisk træner kan få dig i god form hurtigere uden skader. Tilsvarende kan coaching i anvendt ledelse gøre dig til en mere dygtig leder med færre uheld undervejs. 

Send os en mail eller ring og få mere information om hvordan vi kan hjælpe dig. 

ER DU EN VINDER?

INDIVIDUEL COACHING

Fast track til din succes

Hvad kan du gøre i dag for at bringe dig tættere på dine mål i morgen?

Varige ændringer kræver gentagelse. For at holde fokus på dine mål, anbefaler vi, at du bruger en personlig coach.

Du bestemmer, hvor længe og hvor meget du har brug for vores hjælp. Der er ingen bindingsperioder eller kryptiske kontrakter. Vi er der for at hjælpe dig med at opnå den succes, du ønsker. Vi svigter dig ikke. 

Priser fra: 1.795,- dkr. pr. time.

 

Kontakt os uden forpligtelse for at finde ud af, om vi er det rigtige match til dig.

 

TEAM BUILDING

Mindre teori - mere hands-on

Boost din vision og opbyg et vindende team. 

Med vores teambuilding, får du et individuelt tilpasset forløb over én eller flere dage, alt afhængigt af hvad du ønsker at opnå.

 

Vi kan hjælpe dig med at kickstarte en forandringsproces, skabe bedre TEAM spirit og opbygge ejerskab i din organisation. 

 

Pris for 1 hel dag, alt inkl. fra: 19.995, - dkr.

Pris for 1/2 dag, akt inkl. fra: 11.995,- dkr. 

 

Kontakt os i dag og få et tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

IN-HOUSE TRÆNING

Skræddersyet til din klinik

Få mere balance mellem arbejde og fritid.

Opbyg det mest effektive TEAM omkring dig med bedre systemer.

Vi hjælper med at implementere systemer i din klinik.

Vores systemer er ikke baseret på "one size fits all" manuskripter, men tager afsæt i- og tilpasses dit unikke behov.

 

Når du får flere patienter, der ønsker en bedre behandling, får du brug for bedre systemer til at håndtere og understøtte denne vækst. 

Slip af med de kedelige opgaver og opnå mere frihed med god samvittighed.

Pris for 1 hel dag fra: 22.500, - dkr. alt inkl.

 

Kontakt os i dag og få et tilbud